-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:10135 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

اخراج دانش آموزاني كه احساس مي شود ديگر دانش آموران را از لحاظ علمي سست و از لحاظ معنوي به سقوط مي كشانند, چه حكمي دارد؟ آيا دانش آموزان پررو را كه روبروي معلم مي ايستند مي توان از درس محروم كرد؟

در خصوص دانش آموزان نامنظم و آنهايي كه اخلاق مناسبي ندارند و حتي ممكن است موجب انحراف ديگر دانش آموزان شوند, در بدو امر تذكرات خيرخواهانه بدهيد و از طريق خانواده آنها وارد شويد. اگرموفق نشديد, بايد مطلب به اطلاع مسئولان مدرسه رسانده شود تا آنها بتوانند تصميم مناسب را اتخاذ كنند. همين طور درخصوص دانش آموز بي ادب كه حرمت معلم را نگه نمي دارد. نخست تذكر دهيد اگر نشد, به خانواده و پدر ومادر و برادر بزرگتر اخطار دهيد اگر ممكن نشد, معلم مي تواند به مدير مدرسه و ديگر مسئولان مدرسه اطلاع دهد تاتصميم مناسب اتخاذ شود. در همه مواردي كه شما ذكر كرديد, بايد اصل و بناي اوليه ساختن دانش آموز باشد. اين نقش عمده را معلم بر عهده دارد و اگر ملاحظه شد دانش آموزي نه تنها در مسير پيشرفت نيست , بلكه زمينه انحراف و سقوط در ديگر دانش آموزان را مهيا مي كند, بايد به صورت منطقي و صحيح با او برخورد شود و با مشورت اولياي مدرسه نسبت به دانش آموز تصميم گيري لازم به عمل آيد. اخراج يا محروميت دانش آموز از تحصيل , بر عهده اولياو مدير مدرسه است و آموزش و پرورش هم در اين خصوص مقررات خاصي دارد و در اين قضايا نمي شود به صورت سليقه اي بر خورد كرد. اما آن معلمي موفق است كه بتواند با جاذبه اي قوي دانش آموزان شكل ساز راجذب كند و آنان را به مسيري درست راهنمايي كند و گرنه طريق حذف و اخراج ساده ترين وبدترين شيوه برخورد است كه بايد براي آخرين مرحله كه راهي براي اصلاح آن شخص نباشد, اعمال شود.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.